Jaarlijkse foto - expo op 11 - 12 - 13 oktober 2019.

affiche2019

Op 11, 12 en 13 oktober 2019 kunnen alle fotoliefhebbers en sympathisanten de mooiste foto's van de leden bewonderen op ons jaarlijks fotosalon.

Dit jaar gaat het fotosalon door in de parochiezaal 'De Klijpe', gelegen in de Zonnestraat 516 te Ronse.

De vernissage vindt plaats op vrijdag 11 oktober vanaf 20u.
De Dhr. Vandenhoucke Joris, Schepen van Cultuur zal de inleiding geven.

Uiteraard is iedereen van harte welkom voor een hapje en een drankje!

Op zaterdag en zondag is het fotosalon open in de voormiddag van 10u tot 12u en in de namiddag van 14u tot 18u.

Voor meer info kan u contact opnemen met Fonny Malrait op het telefoonnummer 055 21 74 24 of op het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De inkom is gratis.

Onder de naam ‘Foto en Diaclub COC Ronse’ werd in 1966 onze fotoclub opgericht.

Sinds 2011 werd de naam veranderd in Fotoclub Ronse.

Elke vrijdagavond komen we samen in de Oude Stedelijke Academie, Zuidstraat 19 te Ronse.

Onze club is aangesloten bij het Centrum voor Beeldexpressie, het steunpunt voor niet-professionele fotografen van Vlaanderen.

Wat bieden we u aan:

- Er is een afwisselend aanbod van activiteiten naargelang de wensen van onze leden.

- Maandelijks zijn er werkavonden met o.m. fotografische technieken, modelfotografie in de studio, photoshopcursussen, video’s over fotografie, fotobesprekingen van eigen werk, ontmoetingen met gastfotografen, foto-uitstappen,...

- De fotoclub beschikt over een studio met flitsers, computer en beamer.

- Jaarlijks organiseren we een fotosalon waar onze leden hun favoriete foto’s presenteren.